Om Gålå:

Gålå ligger i Gudbrandsdalen, midt i Peer Gynts rike. Fra E6 tar det ca 20 minutter å kjøre opp fra Vinstra eller Harpefoss. Begge steder er det godt skiltet. Det er muligheter til å komme seg med både buss og tog til Vinstra for de som ønsker dette. Sjekk linkene nederst på siden  om du sliter med å finne fram eller ønsker mer informasjon om destinasjonen.

 

Tidsskjema:

 All aktivitet foregår i kafeen i bunnen av skibakken rett ved banen, med mindre noe annet er spesifisert.

 

Fredag 18. september:

19.00- 20.00: Oppmøteregistrering og utdeling av spillerpakke

20.00-21.00: Spillermøte og praktisk informasjon

 

Lørdag 19. september:

07.30 - 07.50: Utlevering av scorekort

08.00 - 12.00: Første runde - best shot

12.00 - 12.45: Lunsj (Mat og drikke kan kjøpes i kafeen)

12.45 - 13.05: Oppdeling i grupper og utdelig av scorekort 2. runde

13.15 - 18.00: Andre runde - Tough shot

20.00 - : Middag i kafeen, kort spillermøte Kiss Goodbye og premieutdeling med puttekonkurranse.

Spillerfest i Skistallen Pub oppe ved Wadahl hotell. Man vil bli fraktet opp dit med buss etter premieutdelingen. Åpent til kl 0200.  

 

Søndag 20. september:

10.00 - 12.00: "Kiss Goodbye".  Oppmøte ved stolheisen. Siste heistur opp kl 12.00. Siste frist for innlevering av scorekort kl 1400.

 

 

Påmelding:

Påmeldingen vil åpne 19. juli kl 20.00. Her melder man seg opp som par, og angir også samtidig om en eller begge ønsker å delta på "Kiss Goodbye".

Frist for betaling er  12. august. Betaling skjer til Lillehammer Frisbee v Eli Storengen på kontonummer 2095 49 98968 og merkes med spillernes navn, klasse og klubb. De som ikke har betalt da mister plassen sin og vi gir den videre til førstemann på ventelista.

Minner om at man for å kunne delta på arrangementet må man være medlem i en offisiell klubb og ha betalt lisens for inneværende sesong.

 

 

Betaling:

Deltageravgift for pargolf:

Dame, Open og Master 500kr pr par.

Junior: 300 kr pr par

Kiss Goodbye på søndag koster 50 kr pr spiller som går uavkortet til acepot. Dette betales sammen med deltakeravgiften for pargolfen. Vi ber om at dere skriver både hvilket par dere betaler for, og også hvem som skal være med på Kiss Goodbye.

I tillegg koster heisen 70 kr som betales direkte i heisen.

På grunn av noe forvirring sist år vil vi presisere at avgiften er for paret, dvs 250 kr pr spiller (150 kr pr juniorspiller).

 

 

Format på Pargolf-turneringen:

Turneringen har et tak på 108 spillere, det vil si 54 par. Det spilles i klassene Dame, Open, Master og Junior. Vi holder av plass til 10 damepar og 5 juniorpar fram til 15. august.

Vi spiller 2 x 18 hull. 1 runde best shot og 1 runde tough shot.

Ved best shot skal begge spillerne kaste videre fra den disken som ligger best. Paret velger selv hvilken disk de vil kaste videre fra. Det vil si at man i praksis har to forsøk på alle kast, fra drive til putt.

Under tough shot runden kaster begge spillerne videre fra den disken som ligger dårligst til. De andre i gruppa bestemmer hvilken disk paret skal kaste videre fra. Det holder at en av spillerne i paret setter putten.

PargolfNM vil være åpen for alle, men par som ikke stiller med to "norske" deltakere, vil ikke kunne vinne premier eller bli norgesmestere. For å være norsk i denne sammenhengen må man ha bodt i Norge i 3 ulike kalenderår.

For øvrig spilles det etter vanlige regler fastsatt av NAIF og PDGA. Se linker nederst på siden for mer informasjon.

 

 

Kiss Goodbye:

Søndag spiller vi den unike Kiss Goodbye-turneringen, 10 hull som bare settes opp denne dagen, ned fra Valsfjellet. Den er frivillig, men alle som har prøvd vet at dette vil man ikke gå glipp av. 

Vi spiller med ”golfstart”. De som tar heisen opp først (første heis går kl 10) får mulighet til å starte først. Å spille seg ned fjellet tar ca 2 timer. Inntil maks 5 spillere pr pulje (for å hindre alt for lange køer), men man kan selv velge hvem man vil gå sammen med.

Turen tar ca 2 timer og scorekortene må leveres på kafeen før klokken 1400 for å få tellende resultat.

Registrering til "Kiss Goodbye" skjer samtidig med registrering til pargolfen.

Det vil bli holdt et lite spillemøte for kiss goodbye på middag lørdag kveld.

 

 

Banen:

Både pargolf-banen og Kiss Goodbye banen vil være som tidligere år, med noen forbedringer på banen fra sist år. Kiss Goodbye banen settes opp lørdag kveld. Banekart finnes i egen fane på toppen av siden.

 

 

Overnatting:

Deltakerene bestiller selv hytter gjennom Gålå Booking.

Det er nye eiere på Gålå, og noen endringer i forhold til hyttene. Det er færre av Peer Gynt hyttene som vi har brukt tidligere som er tilgjengelige, så det vil i tillegg bli brukt noen andre hytter som ligger rundt utkastet på hull 5.

Prisen på de ulike hyttene:

Peer Gynt hytte (8-10 pers) kr 3189.-

Gålå Fjellgrend (4-6 pers) kr 3444.-

Hyttene er tilgjengelig fra torsdag hvis man ønsker det. Åpningstider for Gålå Booking for å hente ut hyttenøkkel er kl 1900. Kommer man etter 1900 vil nøkkel bli lagt ut i postkassen. 

Sengetøy/sovepose og håndklær må du ha med selv eller du kan leie. Prisen inkluderer opphold og sluttrengjøring. Og selvfølgelig kan du sjekke ut av hytta når du vil på søndag.

Det er også mulig å booke egne rom på Wadahl Høgfjellshotell hvis man ønsker å bo for seg selv. 

 

 

Mat:

Alle hyttene har eget kjøkken og deltakerene kan ordner med mat selv.

Lørdag kveld arrangeres det felles middag i kafeen nede ved skiheisen i tilknytning til premieutdeling. Pris på denne vil for hver deltager være 200 kr. 

 

Menyen dere kan velge mellom er: 

- Bakt ørret, potetpure, dampet grønnsaker og fiskesaus

- Svinekam med amadinepoteter, bakte rotgrønsaker og sennepssaus

- Squashlasagne med cottagecheese, tomatsaus og salat

Dessert er: eple, yoghurt og crunch

 

Middagen bestilles direkte til Gålå Booking innen 6. september 2015. Ny frist for bestilling av mat er på morgen 9/9 2015. 

 

Det vil være salg av lunsj i kafeen lørdag.

Gålå Handel (Joker) befinner seg cirka 3,5 km fra kafeen. Butikken er åpen mandag til lørdag 09.30-18.00, stengt søndag.

 

Spillerfest lørdag kveld:

Lavvoen som tidligere har blitt brukt til samlingssted etter middag i kafeen er nå borte etter mange års tro tjeneste. Så i år har Wadahl høgfjellshotell tilbudt oss å holde åpent på Skistallen Pub, som ligger oppe ved hotellet. De arrangerer transport opp til Skistallen Pub etter at premieutdelingen er ferdig. For mer info om stedet:

https://www.facebook.com/pages/Skistallen-Pub-Wadahl-H%C3%B8gfjellshotell/150598271663280?sk=info

Det er åpent til kl 0200. Det er ikke lov å nyte medbragt og stedet har 18 års aldersgrense.

 

 

Kontaktinformasjon:

Gålå Booking
Telefon +47 21422522
 

E-mail : booking@galabooking.no

Hjemmeside: www.galabooking.no

 

Nyttige linker:

http://www.lillehammerfrisbee.no
http://www.gala.no
http://visitgala.no
http://www.amerikanskeidretter.no
http://pdga.com

 

Kontaktinformasjon Lillehammer Frisbee:

lillehammerfrisbee(a)gmail.com

Ragnhild: 95 80 06 10 / Eli: 97 76 83 28